2015 oktober Raadsledenbijeenkomst Leidse regio

Raadsledenbijeenkomst Leidse regio

Raadsledenbijeenkomst Leidse regio

Ruud Bouter radenbijeenkomstDonderdag 30 september jongstleden vond in het gemeentehuis van Oegstgeest de eerste raadsledenbijeenkomst Leidse regio plaats. Het betreft een initiatief tot meer samenwerking tussen de gemeenten Leiden, Leiderdorp, Voorschoten Oegstgeest en Zoeterwoude. De doelstelling was nadere kennismaking van de raadsleden uit de vijf gemeenten, een inhoudelijke verkenning van de samenwerkingsmogelijkheden en de rol van de raden in het tot stand brengen van een visie op samenwerking in de Leidse regio.

Het was een goed bezochte, leerzame en inspirerende bijeenkomst. Iedere gemeente had de opdracht gekregen een pitch te houden waarin antwoord gegeven moest worden op de vraag: “Wat houdt mijn raad bezig met betrekking tot samenwerking in de Leidse regio?” (tekst van de Zoeterwoudse vertegenwoordiger vindt u hier: Tekst Radenconferentie Leidse regio.

Facebook