2021 augustus Meeschrijven aan het verkiezingsprogramma 2022?

Meeschrijven aan het verkiezingsprogramma 2022?

Meeschrijven aan het verkiezingsprogramma 2022?

de fractie aan het werk bij de actie Zoeterwoude Ruimt Op

Op 16 maart 2022 worden er weer gemeenteraadsverkiezingen georganiseerd. De programmacommissie van PZ is inmiddels gestart met het voorbereiden van een passend partijprogramma.

Dit gaan wij echter niet alleen doen. Wij vragen onze leden en de andere inwoners van Zoeterwoude om aan het programma mee te schrijven. We vinden het fijn als jullie als leden willen meedenken en bieden jullie de mogelijkheid om zelf met ideeën te komen. Wat is voor jullie in deze tijd belangrijk of wat misschien helemaal niet? 

Wat is het idee? We gaan uit van twee sporen: (1) contact met onze leden en (2) contact met de andere inwoners van Zoeterwoude. 

We beginnen het gesprek met jullie door middel van een beeldbelsessie (Zoom) op aanstaande donderdag 26 augustus 20:00 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we in kleine groepjes stellingen bespreken. Om goed voorbereid het gesprek aan te gaan willen graag informatie ophalen over drie thema’s waarmee wij onze campagne willen richten, namelijk:

  • Prettig wonen voor iedereen
  • Behoud en verbetering van de leefbaarheid
  • Gezonde en gelukkige generaties

Om mee te doen moet je inbellen met je computer. Hiervoor deze link gebruiken: HIER KLIKKEN

Daarna zullen we in september ook de andere inwoners van Zoeterwoude de kans geven met ideeën te komen. Dit willen we doen door met inwoners in gesprek te gaan bij een PZ-stand bij de Jumbo in het dorp en de MCD aan de Rijndijk. De fractie zal uiteraard aanwezig zijn, maar we zouden jullie hulp daarbij heel goed kunnen gebruiken, zodat we de uren (in blokken van 2 uur) kunnen verdelen en met zoveel mogelijk mensen in gesprek kunnen gaan.

De supermarktsessies zullen plaatsvinden op zaterdag 4 en 11 september tussen 10.00 uur en 16.00 uur met blokken van 10-12 uur, 12-14 uur en 14-16 uur. We horen graag of je ons zou kunnen helpen. Je kunt je voorkeur voor tijd en plaats opgeven door deze mail te beantwoorden: HIER KLIKKEN. We zullen voorafgaand nog een digitale briefing organiseren om jullie verder te informeren over de gang van zaken en de inhoudelijke kant van de stellingen, c.q. op weg te helpen met vragen die je kunt stellen om het gesprek op gang te brengen.

Met alle ideeën, meningen en suggesties die we hiermee ophalen kunnen we ons programma verder uitwerken.

Alvast dank voor jullie bijdrage!

De programmacommissie,

Arjan Agema, Jos Valk, Marin Pannebakker, Myrna van der Poel, Pieter Goossen

Facebook