Marin

MarinPortefeuilles

Jeugd; Onderwijs

Marin Pannebakker

Marin Pannebakker (1996) is sinds 2017 lid van de fractie van Progressief Zoeterwoude

“Ik wil dat kinderen en jongeren in Zoeterwoude onbekommerd kunnen opgroeien en er voldoende veilige plekken zijn om buiten te spelen en te sporten. De huidige openbare speelplekken, klimrekken en voetbalveldjes willen we behouden en indien mogelijk uitbreiden.”

Ik studeer International financial management and control (IFMC) aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast probeer ik als vervolg op mijn opleiding te gaan studeren aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Mijn hobby’s zijn reizen, met vrienden afspreken, schaken en gamen.

Ik woon nog thuis bij mijn ouders in Zoeterwoude Dorp; op loopafstand van het gemeentehuis.

Heel mijn leven heb ik met veel plezier in Zoeterwoude gewoond. Vroeger verzamelde ik kastanjes onder de boom naast het gemeentehuis en speelde ik op het grasveldje erachter. Inmiddels wat ouder geworden, ben ik nog steeds bij het gemeentehuis te vinden. Maar nu als deelnemer aan de fractievergadering van PZ of als bezoeker van de raadsvergadering.

Wat me zeer aanspreekt in Zoeterwoude is het dorpse karakter en het feit dat iedereen elkaar kent en groet op straat.

Mijn moeder is gemeenteraadslid en dat heeft me geïnspireerd om me ook kandidaat te stellen voor de gemeenteraad. Als ik eenmaal wordt gekozen, wil ik me gaan bezighouden met de portefeuille jeugd en onderwijs. Ik hoor zelf nog tot deze groep en heb daarom een goed gevoel bij en affiniteit met jongeren. Ik weet dus als geen ander wat hen bezighoudt, wat ze belangrijk vinden en wat ze graag anders willen zien.
    Facebook