Milica

MilicaPortefeuilles

Duurzaamheid; Financiën

Milica Oppe

Milica Oppe (1972) is sinds 2017 commissielid van de Gemeenteraad van Zoeterwoude

Ik ben geboren en getogen in de Nassaulaan aan de Rijndijk, toen overigens nog Nassaustraat geheten. Ik ben een echte Zoeterwoudse. Tijdens mijn studietijd heb ik een klein uitstapje gemaakt, maar ik ben altijd in de Leidse regio gebleven. Ik woon samen met mijn man Bas en twee zoons Max en Gijs met veel plezier in de Weipoort. Hier kan ik mijn grootste hobby, paardrijden, heel goed beoefenen. Daarnaast beleef ik veel plezier aan schaatsen. Als vrijwilliger zet ik me in voor de jeugdcommissie van tennisclub ZTC, de OR van basisschool De Corbulo en het bestuur van buurthuis De Weipoort.
Zoeterwoude is echt een unieke gemeente in de Randstad. Het is groen, sociaal en kan als gemeente prima voor zichzelf zorgen.

Ik heb HTS werktuigbouwkunde gestudeerd en ben via ‘project control’ de financiën ingerold. Mijn eerste echte baan was bij het hoogheemraadschap Delfland. Hier heb ik 14 jaar gewerkt. Begonnen als senior assistent controller, heb ik na een aantal jaren intern gesolliciteerd op de vacature voor bedrijfskundige. In mijn laatste functie bij het hoogheemraadschap was ik senior financieel adviseur.
Momenteel ben ik beroepsmatig niet actief; de tijd die ik heb verdeel ik over mijn gezin, vrijwilligerswerk en hobby’s. Het is mijn ambitie om me de komende periode ook volop te gaan inzetten voor de gemeenteraad van Zoeterwoude.
Facebook